Vill du sjunga med oss?

20180116_203941

Vi övar på tisdagar 18.30-21.00 med fikapaus 19.30-19.50

 Plats: Waldorflärarhögskolan, Marklandsbacken 11.
          T-bana Brommaplan.
Gloriakören söker framförallt basar och tenorer
Inget inträdesprov-vana vid notläsning dock en fördel. Vi är proffsiga amatörer  kan man säja.
Under hösten 2018 kommer vi att öva Carmina Burana för framförande jan 2019 Parallellt  börjar vi också öva lite av Beethovens 9:a som kommer att bli 2019 års satsning.  Terminsstart i mitten/slutet av augusti. Om du vill bli kallad ska du skicka ett mail till gloriakoren(at)gmail.com
Tidigare framföranden som vi har haft kan du läsa här

 

Vi inleder med  korta röstövningar i början av varje repetition. Vi har en proffspianist vid varje övningstillfälle . Workshops med stämledare kommer också att hyras in med övning några söndagar och det ingår i terminsavgiften.  Dessa övningar är särskilt värdefulla. Vi siktar på att göra framsteg. Vi höjer nivån på sjungandet successivt genom arbete med stämledare och val av repertoar.

Vi övar således på tisdagar i Bromma enligt schema. Samt några söndagar. Med vissa övningstillfällen fördlaga till Järna med Järnakören. Styrelsen arrangerar vid dessa tillfällen samåkning för de som inte har bil.

Här är  hela övningsschemat för hösten.  Övningslänkar med digitala övningar finns också. Så kan du öva hemma.

Hösten kommer innebära en del individuell övning hemma. I möjligaste mån kommer vi att publicera övningslänkar för separata stämmor för de som vill öva hemma och tillhandahålla CD för utlån.

 Så välkommen med i kören !!. Det kostar inget att pröva. Såsmåningom ska du bli medlem i föreningen Gloriakören  100:- per år +  köravgift 900:- /termin .Här kan du läsa om vår förening och policy
Frågor eller vägbeskrivning …kontakta oss på   gloriakoren(at)gmail.com
Du kan också ringa Gunilla Boivie i styrelsen  0707658010
 
 20180116_204022-2.jpg
Annonser